3D fotografie

3D fotografie

Wilt u 3D fotografie boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van 3D fotografie vindt u op deze pagina.

Wilt u 3D fotografie direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

3D fotografie Bent u op zoek naar entertainment in combinatie met een unieke marketing? Een medium dat interactief is? Vrolijkheid en hilariteit genereert? Een enorme aantrekkingskracht heeft richting uw beursstand, sponsor positie, (bedrijfs)feest, of andere manifestatie? Fascinerend is en blijft intrigeren? 100% persoonlijk is voor de ontvanger. Ruimte biedt voor uw reclameboodschap? Wordt bewaard en bekeken en daardoor een sterk marketing tool is? Fun-foto is gespecialiseerd in onderscheidende (thema)fotografie van uw gasten tijdens manifestaties en events.

Uw gasten of bezoekers staan voor een prachtig achtergrond doek welke speciaal voor uw evenement of beurs op maat kan worden gemaakt. Met een state-of-the-art machine wordt er een 3d foto gemaakt welke de bezoekers vervolgens mee naar huis nemen. De foto's kunnen worden bekeken met een speciale 3d-bril die ze erbij krijgen.

Specificaties

  • 3 uur
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: Prijs op aanvraag