Bandenwisselspel

Bandenwisselspel

Wilt u Bandenwisselspel boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Bandenwisselspel vindt u op deze pagina.

Wilt u Bandenwisselspel direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Bandenwisselspel Test zelf maar eens hoe snel u bij een F1 auto de banden kunt wisselen Vergelijk uw tijden met die van de top teams en zie of er een glorieuze carriere voor u is weggelegd. De racewagens worden op uw evenement opgesteld, precies zoals in een echte pitstraat. Het dekomateriaal voor de juiste F1 sfeer wordt meegeleverd.

Net zoals in de Formule 1, moeten de diverse teams (onder begeleiding) op commando zo snel mogelijk de banden wisselen met behulp van een wielsleutel op luchtdruk. De tijden worden bijgehouden met een stopwatch. Na afloop laten we, tijdens een spectaculaire prijsuitreiking, de kurken knallen en wordt bekendgemaakt wie er bij een topteam kan gaan solliciteren als monteur. Dit bandenwisselspel is bij bijna alle evenementen inzetbaar en werkt als een heuse publieksmagneet.

Specificaties

  • 1 tot 4 uur
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: Prijs op aanvraag