Film Gastenboek

Film Gastenboek

Wilt u Film Gastenboek boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Film Gastenboek vindt u op deze pagina.

Wilt u Film Gastenboek direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Film Gastenboek De mega-grote 8 mm camera is alleen al een decoratief spektakel in de feestruimte. De grote spoelen draaien en live-beelden of foto’s worden door het apparaat geprojecteerd. De gasten worden tijdens een evenement door de ‘regisseur’ uitgenodigd in de projector om een filmpje op te nemen. Ze bepalen zelf wanneer ze starten en stoppen door het regisseur-bordje te gebruiken dat binnen op een statief staat. Wanneer de groep groter is dan 3 personen wordt het luik achter opengemaakt, zodat ze toch allemaal in beeld zijn. De dvd-reacties worden achter elkaar gemonteerd en binnen een week naar de opdrachtgever gestuurd. 

BELANGRIJK: De projector is 2,70m hoog wanneer hij is opgesteld. Het FilmGastenboek moet op een plek staan waar zo min mogelijk omgevingsgeluid is. Dit vanwege de geluidsopnamen. De gasten moeten duidelijk zijn, zodat we op hun wensen kunnen inspelen. Denk hierbij aan; bruiloften of een afscheidsreceptie, waar de gasten een persoonlijk woordje kunnen richten.

Specificaties

  • 3 uur
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: Prijs op aanvraag