Fullsize Race simulator

Fullsize Race simulator

Wilt u Fullsize Race simulator boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Fullsize Race simulator vindt u op deze pagina.

Wilt u Fullsize Race simulator direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Full size F1 Auto Race Simulator + Reclame + Decormaterialen
Uniek in Nederland: een nieuwe rode Ferrari F1 Racewagen als racesimulator... Stap in deze simulator en je voelt je een echte race-coureur. De sidepot bovenop is vrijgelaten voor eigen bedrijfsreclame. Hierdoor ziet iedere gast die instapt meteen uw bedrijfslogo. Hierdoor ontstaat een "eigen" F1 Racesimulator wat een fantastische eyecatcher is voor iedere beurs of evenement.

Indien gewenst is het optioneel mogelijk om dé Schumacher lookalike van Nederland erbij te boeken tegen geringe meerprijs. "Schumi" zorgt voor een spectaculaire opening, begeleidt verder het gehele event cq simulatorrace, presenteert, geeft interviews, is aanwezig voor foto´s en verzorgt een eventuele (champagne )spetterende prijsuitreiking. Hele goede publieks-eyecatcher!

Specificaties

  • 1 tot 4 uur
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: Prijs op aanvraag