De Compaenen - Akoestisch kwartet

De Compaenen - Akoestisch kwartet

Wilt u De Compaenen - Akoestisch kwartet boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van De Compaenen - Akoestisch kwartet vindt u op deze pagina.

Wilt u De Compaenen - Akoestisch kwartet direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

De Compaenen - Akoestisch kwartet Deze ongedwongen akoestische sfeermakers brengen muziekstijlen variërend van de jaren '50 tot de jaren '90, uitgevoerd met contrabas, gitaar, saxofoon, lichte percussie en meerstemmige zang. Met hun enthousiasme en muziek brengen zij de feestelijke bijeenkomsten tot hogere sferen. Dit neemt niet weg dat al naar gelang de setting ook het kleine spel subtiel beoefend wordt. Het viertal speelt evergreens, sixties, latin, een likje Rock 'n Roll en lang vergeten deuntjes. Zij brassen graag in de buurt van de immer onweerstaanbare catering op alle bedrijfsfeesten, recepties, openingen, bruiloften en tuinfeesten in den lage landen.

De Compaenen manifesteren zich tevens daadkrachtig op de diverse podia om daar versterkt hun akoestisch muziek te laten schallen. De bestaat uit vier leden: Jan Kanis (zanger en gitarist), Pieter Bakker (zanger en drummer), Martijn van Toor (zanger en saxofoon) en Frans Hellemans (zanger en contrabas).

Specificaties

  • 2 uur
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: € 1.195