Partybookers, een toonaangevend bureau!

Artiest, band, of entertainer boeken? Erkend bureau, compleet aanbod, laagste prijsgarantie en alle prijzen staan online.

Bel ons voor onderscheidend entertainment en een degelijk advies!

Partybookers.nl

Wij helpen u graag bij het boeken en inhuren van artiesten en ander entertainment voor uw evenement.
Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. 

 

10-jarig jubileum

In 2017 bestaat Partybookers.nl 10 jaar. Als u tussen 1 juni en 31 december 2017 artiesten via ons boekt, krijgt u tot maar liefst 10% korting op de gage. Uw voordeel kan al snel oplopen tot enkele honderden euro's! Deze actie is geldig tot uiterlijk 31 december 2017.   Let op! Deze actie is wegens succes verlengd tot 1 maart 2018

 

Laagste prijs garantie

Partybookers.nl is een erkend en onafhankelijk boekingsbureau waar u (nagenoeg) alle bekende Nederlandse artiesten, bands en acts vertrouwd kunt boeken. Artiesten werken veelal met vaste verkoopprijzen (gages). In deze verkoopprijs is een marge voor Partybookers.nl opgenomen.

Partybookers.nl hanteert een laagste prijs garantie: als u de artiest van uw keuze bij een ander boekingsbureau goedkoper kunt boeken dan de actuele prijs die u van ons doorkrijgt, krijgt u het verschilbedrag plus 10% van het verschilbedrag van ons vergoedt. Prijswijzigingen voorbehouden, de prijs die op de website staat kan verschillen van de actuele gage van een artiest.

Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

BEL GRATIS 0800 222 000 2

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.