Bastiaan Ragas

Bastiaan Ragas

Wilt u Bastiaan Ragas boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Bastiaan Ragas vindt u op deze pagina.

Wilt u Bastiaan Ragas direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

Bastiaan Ragas Na met de band “Caught In The Act” zo’n 15.000.000 platen te hebben verkocht ging Bastiaan Ragas vanaf 2000 solo. Had een hit met het nummer “Alles” en genoot in 2007 van zijn eigen theatertour door Nederland en België.

Bastiaan Ragas is een zeer veelzijdige artiest en te zien als presentator, in films en series (Gooische Vrouwen, Trauma 24/7) en in musicals(Aïda, Drie Musketiers). Verder speelt hij graag toneel, doet hij vele voice-overs en is hij te horen op de radio (Radio2).

Ook schreef hij onlangs een openhartig boek over zijn ervaringen in het vaderschap. Kortom, Bastian Ragas is van vele markten thuis!

Bastiaan verrast met zijn tapeact vol herkenbaar en dansbaar Engels- en Nederlandstalig repertoire, maar is ook te boeken met zijn eigen band desgewenst geheel in stijl van The Crooners. 

Ook met diverse begeleidingsorkesten & big bands is Bastiaan een graag geziene gast op menig personeelsfeest.

Bastiaan Ragas inhuren en boeken? Natuurlijk bij Partybookers.nl!

Specificaties

  • 1 x 30 minuten
  • Geluid tot 750 personen
  • Prijsindicatie vanaf: Op aanvraag

Video