Full Motion Race Simulator

Full Motion Race Simulator

Wilt u Full Motion Race Simulator boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Full Motion Race Simulator vindt u op deze pagina.

Wilt u Full Motion Race Simulator direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Full Motion Race Simulator U zoekt een uniek promotie middel voor de binding van uw relaties aan uw bedrijf. Dan zijn onze racesimulatoren een uitstekende keuze. Uw relaties voelen zich even op het race-circuit. Voelen zich een echte Albers, Verstappen of Schumacher! Wie in onze racesimulators stapt, stapt even in de wereld van uitdaging, avontuur en sensatie. En ze zullen er nog dagen over spreken!

Full Motion race simulator: Opvallend!
Het wordt steeds moeilijker om voor een beurs, een presentatie, een opening of een feest etc. iets origineels te bedenken. En wat is er mooier dan een presentatiemiddel, waarmee uw bezoekers of relaties ook nog eens actief bezig zijn.

Full Motion race simulator: enige ter wereld
Onze Full-Motion racesimulator is s'werelds enige racesimulator die bewegingkrachten tot 3G ( 3 maal de zwaartekracht ) kan simuleren. Het apparaat simuleert praktisch alle bewegingen die een coureur ook ervaart tijdens het rijden. De gordels zitten er dus niet voor niets op !

Vanaf begin 2009 zijn onze Full-Motion racesimulators uitgevoerd met professionele 3D LCD schermen. Dit zorgt voor een nog spectaculairdere race ervaring, een duidelijker beeld en het aanzicht voor te toeschouwers is vele malen beter.

Promotiemogelijkheden race simulator
Als ultieme promotie stunt kunnen wij voor u alle reclame borden op het circuit aanpassen naar uw eigen bedrijfsnaam of logo. Dit zorgt voor nog meer naamsbekendheid en herkenning tijdens de presentatie.

Specificaties

  • 1 tot 4 uur
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: Prijs op aanvraag