Slagerij van Kampen

Slagerij van Kampen

Wilt u Slagerij van Kampen boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Slagerij van Kampen vindt u op deze pagina.

Wilt u Slagerij van Kampen direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Slagerij van Kampen is in 30 jaar uitgegroeid tot een fenomeen waar Nederland trots op mag zijn. Uitgegroeid tot rolmodel voor vele andere slagwerkgroepen en met meer dan 100 concerten per jaar een van de meest spelende bands. Naast de jaarlijks vele concerten is Slagerij van Kampen ook in het bezit van een Edison en een gouden plaat.

Slagerij van Kampen moet je "live" hebben meegemaakt: Horen, zien en vooral ook voelen. Drums zoals je ze nog nooit gehoord of gezien hebt. Akoestische power met harmonieuze arangementen. Eigenzinnig en swingend, overdonderend en spectaculair. De kleurrijke composities, geschreven door de oprichters en artistiek leiders van de band, Mies Wilbrink en Willem van Kruijsdijk, zijn verzameld op meer dan 10 albums en worden live uitgevoerd door vier slagwerkers en een multi-instrumentalist: Gijsbert Zwart, Clara de Mik, Boudine van Slobbe, Johan Boere en Robin van Vliet.

Slagerij van Kampen staat naast de fantastische drumpower ook bekend om zijn geweldige lichtshows en de visuele aanwezigheid - het spattend zweet - van de spelers. Maar ook de vooruitstrevende, futuristische benadering van het instrumentarium zijn op hun eigenwijze wijze heel boeiend.

Specificaties

  • In overleg
  • Grote set-up met blazers
  • Prijsindicatie vanaf: € 6.950

Video