Sesam Sensation Band

Wilt u Sesam Sensation Band boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Sesam Sensation Band vindt u op deze pagina.

Wilt u Sesam Sensation Band direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

De naam van de band zegt het al: deze band is sensationeel! Met meer dan 2500 shows is SESAM SENSATION met afstand de meest geboekte coverband van Nederland. Vanaf de eerste seconde voel je de sensatie zodra de energieke én zeer charmante zangeres Dominique op het podium verschijnt. Naast haar staat Rodney, één van de beste zangers uit het profcircuit en samen maken zij het publiek helemaal gek.

Voeg daar vier fenomenale muzikanten met een geweldige zangstem aan toe en een stortvloed aan songs welke in hoog tempo voorbijkomen en je snapt waarom deze band 2x de award “Beste Partyband van Nederland” heeft verdiend. Passie, beleving en high energy in elke feesttent, op elk festival, voor elk corporate event en in elke club!

BELEVING
Een avond Sesam Sensation moet je ervaren: een stortvloed aan songs vliegt voorbij in een ongelofelijk vette mash-up show! Het gaat echt alle kanten op. Om het energielevel op peil te houden speelt Sesam twee sets van 75 minuten, dat betekent dus maar één pauze en geloof me, die kan het publiek goed gebruiken...

EXTENDED
Niet genoeg aan “slechts” zes muzikanten? Dan breid je Sesam Sensation uit met supersexy danseressen en megagave blazers! De muzikale kracht van de band wordt onderstreept door perfect geluid en een geweldige lichtshow. Na ruim 40 jaar aan de top en 5000 shows verder wordt Sesam Sensation gezien als één van de beste en meest veelzijdige bands van Nederland. Dat is in 2012 en 2015 zelfs bekroond met een "Award voor Beste Showband van Nederland".

Ga voor ENERGIE, ga voor SESAM SENSATION!


Prijzen 2018

Basis € 2.950
Basis + extra showlicht € 3.250
Basis + extra geluid + extra licht € 3.750
Sesam XL (met danseressen e/o blazerssectie OP AANVRAAG

Ook de Sesam Sensation Band boekt u bij Partybookers! 

Official bookingpartner van SESAM i.s.m. VIKING ENTERTAINMENT

Specificaties

  • 2 x 75 minuten
  • Inclusief geluid tot 1250 personen
  • Prijsindicatie vanaf: € 2.995

Video