Het Foute Uur (Q-Music)

Het Foute Uur (Q-Music)

Wilt u Het Foute Uur (Q-Music) boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan 1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Het Foute Uur (Q-Music) vindt u op deze pagina.

Wilt u Het Foute Uur (Q-Music) direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Het Foute Uur is al zeven jaar lang voor heel veel mensen de perfecte start van de dag op Q-music. En al even zoveel jaar is Het Foute Uur een vast en uiterst succesvol onderdeel van Q-music presents The Party.

Vanaf nu is Het Foute Uur *live* ook los te boeken! Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits die stiekem eigenlijk best goed zijn. Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement! Want of het thema nou Fout, Carnaval, Après-ski, 80’s & 90’s, Dance Classics, Disco of Kerst is… Het Foute Uur is altijd op z’n plek en gegarandeerd een doorslaand succes!

En weet je wat het leuke is? Jouw publiek kan de totale controle over Het Foute Uur hebben! Stel van te voren een lijst samen en de Q-DJ zal deze op onnavolgbare wijze door de speakers laten knallen. Enne... heel hard meezingen met Het Foute Uur mag. There are no limits!

Het Foute Uur van Q-Music is excl. techniek echter incl. Radio-Spots, Poster-opmaak, Q-Goodies.

Specificaties

  • 1x 60 minuten
  • Exclusief techniek
  • Prijsindicatie vanaf: € 1.350

Video