Borbies

Borbies

Borbies maken vernieuwende showelementen die perfect geschikt zijn voor brand activation tijdens evenementen en festivals.

Dit is mogelijk:

- Borbies, interactieve lichtgevende ballonnen die heel mooi bedrukt kunnen worden

- Borbies XL, de grote broer van de Borbies met een diameter van maar liefst 170cm

- Borbies Deco. Grote Borbies XL die op voet als deco staan of ingehangen worden. Deze kunnen we via DMX-RGB aansturen. Hiermee vul je een lege ruimte snel op en realiseer je de gewenste sfeer.

- Zygotes, 2 meter grote ballen die van kleur veranderen zodra ze door het publiek aangeraakt worden

- Social Mosa, vernieuwende Twitter en Instagram activatie waarbij berichten, foto’s en video’s door het publiek kunnen worden verstuurd waarna van al deze berichten logo’s of teksten gevormd worden en iedereen zichzelf terug kan zien op grote schermen.

- Drumact. Drummers drummen op onze Borbies XL die veranderen van kleur op moment van drumslag. Zeer geschikt om in te zetten als ‘energizer’ of openingsact voor zakelijke events

- Graffiti Wall. Digitaal graffiti sprayen. Ideaal voor teambuilding.

Tevens is er nu de camera-bal uitontwikkeld. Deze bal van 220cm in diameter verandert van kleur bij aanraking door het publiek en tevens hebben wij hier een camera ingebouwd die live het publiek filmt en de beelden draadloos doorstuurt naar de grote schermen.

Ook is er een uniek dropsysteem ontwikkeld voor het droppen van Borbies. Deze is gemaakt van zwart brandwerend doek die op showmoment geopend kan worden. De Borbies zijn uit het zicht van het publiek waardoor het verrassingseffect des te groter is wanneer de Borbies massaal naar beneden vallen. Geeft echt een wow effect.

Specificaties

  • Prijsindicatie vanaf: Prijs op aanvraag

Video