De Oestercompagnie

De Oestercompagnie

Wilt u De Oestercompagnie boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van De Oestercompagnie vindt u op deze pagina.

Wilt u De Oestercompagnie direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2 

 

De Oestercompagnie Met veel toewijding opent De Oestercompagnie verse oesters op feesten, gala's, openingen, premières, recepties of evenementen. Oesters eet men niet zomaar, oester worden tijdens een bijzondere gelegenheid gegeten. Wij maken van het eten van oesters een feest. Het is spannend en uitnodigend. Onze oesterman steekt speciaal voor u een oester open.

De Oestercompagnie is een catering service van verse oesters in Nederland en België. De Oestercompagnie is specialist op het gebied van de smaak van oesters. Alleen de allerbeste oesters van het seizoen die in Nederland, Frankrijk of elders verkrijgbaar zijn worden door De Oestercompagnie geselecteerd.

De oestermannen van De Oestercompagnie lopen rond op feesten, recepties, gala´s, openingen, premières en andere evenementen. Zij mengen zich onder de gasten, terwijl ze ´sur place´ oesters open steken, ook wel kraken genoemd. De oestermannen delen hun kennis over deze zilte delicatesse op een bevlogen manier. De oestermannen vertellen wetenswaardigheden en anekdotes over oesters, maar zorgen ervoor nooit op de voorgrond te treden. Hun enthousiasme en passie werken aanstekelijk en ze weten menigeen open te stellen voor een nieuwe smaakbeleving.

Deze verrassende interactie zorgt er geregeld voor dat er een nieuwe oesterliefhebber wordt geboren.

De oestermannen zijn herkenbaar aan hun witte schort. Ze zijn uitgerust met twee zinken emmers vol verse oesters, een oestermes, een pepermolen, Tabasco, frambozenazijn en verse limoensap.

Aan een speciaal voor deze bezigheid ontworpen draagriem zijn de emmers bevestigd, alsmede een plateau waarop de oesters aangeboden worden.

Specificaties

  • 1 x 90 minuten
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: Prijs op aanvraag