Mobiccino cappuccino of espresso

Mobiccino cappuccino of espresso

Wilt u Mobiccino cappuccino of espresso boeken en inhuren voor een optreden? Partybookers.nl is een erkend artiestenbureau en regelt voor meer dan
1.000 Nederlandse artiesten, bands, dj's en acts boekingen voor privéfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en evenementen.
Informatie over de kosten/prijs voor het boeken en inhuren van Mobiccino cappuccino of espresso vindt u op deze pagina.

Wilt u Mobiccino cappuccino of espresso direct boeken voor een optreden? Bel dan gratis 0800 222 000 2

 

Mobiccino cappuccino of espresso Wilt u de gasten op uw evenementen verrassen met een heerlijke cappuccino of espresso? Zoekt u bovendien een leuke eyecather op uw evenement, beurs of festival? MobiCcino verzorgt op alle type evenementen topkwaliteit koffie. Dit doen zij met hun barista's. Een Italiaans begrip voor een koffievakman/vrouw.

Vanuit hun tot cappuccinobar omgebouwde scooter maken zij espresso en cappuccino van de allerbeste kwaliteit. Deze verrijdbare cappuccinobar is een leuke opvallende verschijning op evenementen. Zo staan zij al jaren op o.a North Sea Jazz en de TEFAF.

Daarbij hebben zij voor chique evenementen een gepaste oplossing; namelijk de "Mirage espressomachine". Deze espressomachine is een prachtige verschijning op uw bar in een restaurant of een bar bij uw beursstand.

Krijgt u al trek in een heerlijke cappuccino?

Specificaties

  • Per dagdeel
  • Niet van toepassing
  • Prijsindicatie vanaf: Prijs op aanvraag